Конфекциски работници

  • Објавен пред 7 месеци
  • АТС ГРОУП Скопје
  • Активен до 21.08.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

АТС ГРОУП производство на ХТЗ опрема со седиште во Визбегово има потреба од:

  • 40 Шивач/ки со и без работно искуство,
  • 5 Бригадири со и без работно искуство,

Фиксно работно време. Нето плата во износ од 15.000 денари.

Подетални информации и пријавување на мобилен телефон: 070/349-807 или на email: vrabotuvanje@ats.com.mk

КЛИКНИ