Градежен инженер

 • Објавен пред 7 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 14.02.2019
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

Мотиви за потребите на свој клиент - фирма ЛИМ ДИЗАЈН која се занимава со изградба на индустриски објекти (фабрики, хали, магацини) изработени од челична конструкција и термоизолациони панели како кров и фасада, бара:

ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР

Потребни квалификации:

 • ВСС - Градежен факултет;
 • со или без работно искуство;
 • за предност ќе се смета доколку поседува лиценца од А или Б категорија.

Работни обврски:

 • Мониторинг на работата на мајсторите;
 • Следење на објектите во тек на градба;
 • Изработка на градежни книги за истите објекти.

Работни услови:

 • Работно време од 08-16h, од понеделник до сабота;
 • Обезбедени технички услови за работа (работен простор, компјутер и други технолошки средства);
 • Службена кола на располагање за време на работа;
 • Службен телефон;
 • Обезбеден платен транспорт за до работа и дома (со службена кола или платен автобуски билет);
 • Работно место комбинирано - канцеларија и терен.

Повеќе за ЛИМ ДИЗАЈН можете да погледнете на следната web страна: http://limdizajn.com.mk/

 

КЛИКНИ