Продавачка

  • Објавен пред 6 месеци
  • Памук Пале
  • Активен до 12.08.2018
  • Позиција: Текстилна индустрија
  • Локација: Скопје

Продавачка во продавница за текстил, со и без работно искуство

КЛИКНИ