Административен/Персонален Асистент/Сметководител

За компанијата: СИГМАТЕЛ Д.О.О. е систем интегратор за комуникациски решенија, со искуство во дизајнирање иновативни мрежни решенија и обезбедување напредни професионални услуги. На нашите клиенти нудиме решенија за... повеќе за компанијата »

Административен / Персонален Асистент / Сметководител

Опис на работно место:

 • Комуникација со сметководството, банки, институции;
 • Архивирање и скенирање на документи и управување со документацијата (договори, понуди, фактури и сл.)
 • Комуникација со клиенти, прием на повици, емаил пораки;
 • Организација на настани и состаноци;
 • Набавка на канцелариски материјал;
 • Собирање и анализа на податоци;
 • Организација на состаноци и координација со главниот менаџер;
 • Евиденција во CRM систем;
 • Следење и учество во набавки од добавувачи;
 • Останати дневни и тековни потреби и поддршка на активностите на фирмата;

Потребни квалификации на кандидатот:

 • Завршено минимум ССС или ВСС ќе биде предност (Економски, Правен, ИТ);
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност;
 • Одлично познавање на MS Office пакетот;
 • Лиценца за сметководител издадена од Институт за сметководители и овластени    сметководители ќе се смета за предност;
 • Работно искуство во секторот сметководство ќе се смета за предност;
 • Работа со сметководствени програми, познавање на PANTHEON – систем за деловно работење, ќе се смета за предност;
 • Задолжително познавање на англиски јазик (пишан и говорен);
 • Амбиција за маркетинг и продажба.

Способности и професионални вештини:

 • Одлични организациски вештини и способност за мултитаскинг;
 • Одлични комуникациски вештини;
 • Вештини за управување со време;
 • Способност за тимска работа;
 • Способност за завршување на работните обврски во предвидените рокови и проценка на приоритети;
 • Познавање на работа со канцелариска опрема (принтер, скенер и сл.);
 • Поседување на висока работна етика и способност за управување со доверливи податоци;
 • Подготвеност за работа во динамична работна атмосфера;

Потребни документи:

 • Професионална биографија СV;
 • Поседување на сертификат ќе се смета за предност;

Потребните документи да се испратат на: [најави се за да го видиш е-маилот] до денот на важност на овој оглас.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »