Келнер/ка - Шанкер/ка

Плата од 24.000 ден. до 30.000 ден.

(преземи го огласот како слика)

Ресторан Качамаку во старата Скопска чаршија има потреба од персонал на следните позиции: 

  • Келнерка
  • Шанкерка 

Карактеристики кои нашиот идеален кандидат треба да ги поседува:

- Ориентиран кон задоволство на гостите;

- Да е љубезна, ведра и насмеана личност;

- Лојалност и чесност;

- Проактивна, вредна и енергична личност;

- Одговорност и посветеност кон работата,

- Високо ниво на комуникациски вештини;

- Тимски играч и колегијалност;

- Работа под притисок и мултитаскинг, личност која има решение за секој предизвик;

- Желба за личен раст и развој;

- Брзина и спретност.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  • Минимум завршено средно образование
  • Претходно работно искуство на иста позиција минимум 2 години
  • Познавање на албански и турски јазик ќе се смета за предност​
  • Познавање на англиски јазик се смета за предност;
  • Минимум ССС (високо образование се смета за предност);
  • Искуство во угостителство ќе се смета за предност, но не е задолжително;
  • Работа во две смени.

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ!

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »