Градежен  инженер - работа во изведба   

(преземи го огласот во Word)

ДГТ Жикол ДООЕЛ – реномирана градежна компании од Македонија, која веќе 30 години успешно работи на македонскиот пазар, има потреба од нови лица во својот тим.

Градежен  инженер - работа во изведба   

Потребни квалификации:

Завршено високо образование (Градежен факултет)

Мин.3 години работно искуство

Овластување и работно искуство ќе се смета за предност

Познавање за законска и подзаконска регулатива од областа на градежништвото

Познавање на англиски јазик

Активно познавање на компјутерско работење

Возачка дозвола Б категорија

 

 

Одговорност и задачи:

Раководител при изведба на објекти

Организација на работењето

Деловна коресподенција, раководење со тим, извештаи кон претпоставен

 

Личен Профил:

Организираност и одговореност

Комуникативност

Лојалност,иницијативност, темелност и позитивен став

Флексибилност за соработка со широк профил на луѓе

 

Вашата професионална биографија доставете ја на e-mail: vrabotuvanje@zikol.com.mk

тел.071 23 88 79

КЛИКНИ