ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР (СПЕЦИЈАЛИСТ) ВО ШТИП

Активни огласи од ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА ДООЕЛ Скопје:

ELEKTRO INXHINIER - SPECIALIST I MENAXHIMIT TË PROJEKTEVE

Електродистрибуција ДООЕЛ е компанија чија главна дејност е дистрибуција на електрична енергија во Република Македонија. Компанијата е дел од EVN групацијата. 
 
 КАРИЕРА ВО ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА 
 
За потребите на Корисничкиот Енерго Центар Штип во Група 1, бараме: 
 
ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР (СПЕЦИЈАЛИСТ) ВО ШТИП (М/Ж) 
 
 Работни задачи: 
 

 • Обработка на барања и поплаки од корисниците,
 • Планирање и проектирање на електроенергетски објекти,
 • Контрола и надзор на изградба/пуштање во работа на електро-енергетски објекти и приклучоци на корисниците,
 • Прием, обработка, чување и средување на документација, 
 • Контрола на приклучоци и мерни места. 

 
Потребни квалификации 

 • Електро-технички факултет - Енергетика, 
 • Познавање и користење на MS Office,   
 • Познавање на англиски јазик ќе се смета како предност, 
 • Способност за работа во рокови, 
 • Возачка дозвола,   
 • Исполнителност и одговорност,   
 • Флексибилност,   
 • Тимска работа. 

 
Испратете ја Вашата куса биографија и мотивационо писмо на jobs.elektrodistribucija@evn.mk  најдоцна до 14.02.2019. 
 
Напомена: Доколку сакате Вашите податоци да бидат зачувани во нашата база на податоци согласно Законот за заштита на лични податоци, покрај биографијата и мотивациското писмо треба да испратите и изјава за дозвола за користење на лични податоци за потребите за вработување.  
 
Електродистрибуција е компанија која нуди еднакви можности и правичен третман при вработување на сите лица без оглед на нивната раса, пол, религија, национална припадност, вид на попреченост или политичка припадност.  . 

КЛИКНИ