Електроинженер

За компанијата: Солар Спектар АГ е брзо растечка компанија која е основана во 2011 година со единствена цел дејствување во областа на обновливи извори на енергија главно во изведба на решенија за фотонапонски соларни... повеќе за компанијата »

Солар Спектар АГ Дооел од Скопје компанија со германски капитал, објавува оглас за следната работна позиција:

Електроинженер (со и без искуство)

Опис на работната позиција:

 • Раководење, мотивирање и инспирирање на тимот
 • Документациско организирање и координирање на проекти,
 • Стратегија за развој на проект
 • Истражување за подобрување на процесите
 • Подготовка на извештаи и анализи
 • Комуникација со клиенти и институции
 • Се грижи за репутацијата на фирмата 

Профил на личност:

 • Организираност и одговорност 
 • Комуникациски вештини
 • Лојалност, самоиницијативност, темелност, фокусираност
 • Професионален и љубезен однос кон клиентите
 • Способност за индивидуална и тимска работа

Ние Ви нудиме одлични услови за работа и напредок.

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови да испратат CV на маил [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »