Машински инженер

За компанијата: Скопски Легури е компанија за феролегури која што сака да ја зацврсти својата позиција во индустријата за феролегури како ефикасен производител и извозник на феролегури повеќе за компанијата »

(преземи го огласот во Word)

Скопски Легури ДООЕЛ е производител на феролегури. Заради рестартирање на производствениот процес отворени се нови работни места.

Скопски Легури бара  МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР

Очекувани квалификации, потребни знаења и способности:

  • Диплома за завршено високо образование , Машински факултет;
  • Одлично познавање на работа со компјутер (MS Office, AutoCAD )
  • Познавање и активно користење на пишан и говорен англиски јазик;
  • Да поседува вештини за комуникација, позитивен однос кон околината, грижа кон луѓето и одговорност кон работата.

Главни одговорности и обврски:

  • Раководи и го организира одржувањето на постоечката опрема и ремонти на истата;
  • Врши контрола и надзор на изведување на проектите од надворешни изведувачи;
  • Врши други работи и задачи по налог на претпоставениот раководител.

Компанијата нуди:

Работа со редовно работно време од 40 часа неделно, прва смена, со обезбеден оброк, годишен одмор од 24 работни дена, во конкурентна средина и одличен финансиски надомест со потенцијал за напредување.

Заинтересирани апликанти, Ве покануваме да ја доставите вашата Биографија на

[најави се за да го видиш е-маилот] со назнака за - Оглас за Машински инженер, апликациите ќе се прифаќаат до 02.06.2023 година.

Само потесно селектирани кандидати ќе бидат контактирани.

Ви благодариме за вашиот интерес.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »