Агент за грижа на корисници

 • Објавен пред една недела
 • Premium Support DOO
 • Активен до 23.09.2021
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Претставништво на светска реномирана компанија бара Агенти за грижа на корисници, за работа во call center.

Опис на задачите:

 • Одговарање на дојдовни повици и е-маил прашања/барања од корисници и обезбедување на потребни информации и услуги
 • Поддршка и помош во решавање на барањата на корисниците

Потребни квалификации:

 • Течно говорење на албански и македонски јазик
 • Динамични лица насочени кон остварување резултати
 • Самоиницијативност при извршување на работни задачи
 • Искуство и познавање на Microsoft Office (Outlook, Word и Excel)
 • Тимски играч кој се стреми кон заеднички цели
 • Способност да комуницира јасно и професионално при телефонска конверзација
 • Предност имаат кандидати кои познаваат и еден од јазиците: албански/германски/турски/италијански/шпански,
 • Претходно искуство не е потребно, 

Нашата понуда:

 • Одлични услови за работа во строгиот центар на градот,
 • Редовни примања почнувајќи од18.000 денари,
 • Работа во 2 смени согласно претходен договор,
 • Флексибилно работно време во текот на денот и неделата,
 • Платена обука,
 • Можност за напредување и кариера,

Доколку сметате дека ги исполнувате горенаведените услови, Ве охрабруваме Вашата професионална биографија да ја испратите на: hr@premiumsupport.eu.