Администратор

Активни огласи од ПЗУ Др Маргита Смилева:

Стоматолошка сестра

Стоматолошката ординација ПЗУ "Др Маргита Смилева" има потреба од: 

 

Администратор

 

Потребни квалификации: -

 • ССС или ВСС,
 • Одлично владеење на компјутерските апликации (Microsoft Office),
 • Одлично познавање на англиски јазик во говорна и пишана форма,
 • Одлични организациони и комуникативни способности, како и
 • Способност за тимска работа.

 

Опис на работа:

 • Административна работа на рецепција,
 • Директен и индиректен контакт со пациенти,
 • Работа на компјутер,
 • Оnline и телефонска комуникација,
 • Закажување на пациенти,
 • Организација на термини,
 • Праќање е-mail-ови,
 • Грижа околу доаѓање и сместување на пациентите,
 • Наплата и постојана тимска работа со докторите и стоматолошките асистенти,
 • Плата: 23.000 ден.

 

Сите заинтересирани да пратат свое CV преку полето „Аплицирај“.

Одбраните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ