Потребен е Административен работник

  • Објавен пред 11 месеци
  • ДИМЕ ДОО Скопје
  • Активен до 18.07.2017
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Друштво за производство и промет на големо и мало ДИМЕ ДОО увоз-извоз Скопје вработува Административен работник во отсекот на материјално книговодство со ССС образование (Економски смер-по можност), со познавање на работа со компјутери и пожелно е претходно работно искуство во соодветната област.Предвидена нето месечна плата-13.000,00 денари.Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да испратат своја Кратка Биографија на meri@dime.com.mk или dpp.dime@t-home.mk.Тел.за контакт 076/381-242 од 09-15 часот

КЛИКНИ