Digital Trade Assistant

 • Објавен пред 7 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 28.02.2020
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

МОТИВИ за нивен клиент бара:  Digital Trade Assistant

Потребни квалификации:

 • Високо образование
 • Желба да се биде дел од интернационална компанија и да се работи во креативна и динамична средина
 • Активно познавање (користење) на македонски јазик
 • Активно познавање (користење) на англиски јазик
 • Напредно познавање на Microsoft Office пакетот (Word, Excel, Power Point и Outlook)
 • Претходно работно искуство со дигитален маркетинг ќе се смета за предност
 • Претходно работно искуство со CRM системи ќе се смета за предност
 • Одлични организациски и комуникациски вештини
 • Посветеност за исполнување на таргети
 • Способност за работа во тим

Работни задачи и одговорности:

 • Оперативна и административна поддршка на тимот задолжен за креирање на дигитални трејд активности.
 • Телефонска  и писмена комуникација со купувачи/корисници на дигиталната трејд платформа
 • Изработка на дневни, неделни и месечни извештаи
 • Планирање и креирање на различни дигитални трејд активности во зависност од активната трејд програма
 • Активно учество во креирање на месечните медиа планови
 • Едукација и соработка со тимот за продажба за успешно спроведување на дигиталната трејд програма на соодветните територии.

 

Ние ви нудиме:

 •  Работа во динамична и развојна средина 
 • Можност за развивање и континуирано персонално усовршување
 • Работно време 10.00ч - 18.00ч, (понеделник до петок)

Ги молиме сите заинтересирани кандидати да аплицираат по електронска пошта на: kariera@motivi.mk. Оваа објава ќе истече на 28.02.2020 година.

Ве известуваме дека само кандидатите кои се избрани за интервју, ќе бидат контактирани.

 

КЛИКНИ