АГЕНЦИЈА ИМА ПОТРЕБА ОД АГЕНТ ЗА НЕДВИЖНИНИ

  • Објавен пред 3 месеци
  • Домик Недвижности
  • Активен до 17.05.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Агенција за промет со недвижности, Домик, има потреба од агенти за работа со или без работно искуство, над 25 години. 

Заинтересираните кандидати да го испратат своето CV со фотографија на следниот

е-маил: domiknedviznosti.oglasi@yahoo.com

КЛИКНИ