Administrativen rabotnik

 • Објавен пред 4 месеци
 • А-Цони Александар
 • Активен до 12.02.2019
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Квалификации и вештини:

 • Работно искуство 3 години во администрација.
 • Изготовка и заверка на влезни излезни фактури, испратници - повратници, заверка во деловодна книга, архивирање на документи,
 • Електронско банкарство и дознаки во странство,
 • Изготовка на понуди,
 • Подготовка на тендери
 • Англиски јазик одлично познавање
 • Б категорија задолжително
КЛИКНИ