менаџер за дистрибуција

  • Објавен пред 3 недели
  • Толлакс
  • Активен до 24.05.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Толлакс ДОО Скопје е компанија насочена кон малопродажба во тобако продавници, маркети.

Толлакс ДОО Скопје е застапник за повеќе брендови и марки и за истите врши дистрибуција.

 

имаме потреба од

Менаџер за дистрибуција

(со долгогодишно искуство)

плата по договор + бонуси од продажба

 

 

Основни задачи:

  • Логистика за дистрибуција
  • Изнаоѓање на нови клиенти
  • Организирање акции
  • Следење на залихи

БИДИ ДЕЛ ОД ТИМОТ, надгради ја својата кариера во раководител, менаџер на објект.
Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација, испратете CV на mail: tollaks@yahoo.com    или преку полето Брза Апликација, со назнака 

менаџер за дистрибуција

КЛИКНИ