Регрутер за транспорт компанија

За компанијата: MIT Logistics is trucking company based in Kenvil, New Jersey, USA. Founded in 2020 we currently have 30 trucks that are operating and we are needing dispatchers, recruiters and safety personel. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • MIT Logistics
  • Активен до 21.05.2024
  • Позиција: HR (човечки ресурси)
  • Локација: Скопје
  • Facebook: mkfreightinc

Активни огласи од MIT Logistics:

Safety Manager Trucking Company

Бараме регрутер транспортна компанија од Америка со задолжително

  • Претходно искуство со регрутирање во иста индустрија минимум 2 години. 

Работата е од канцеларија во Скопје од 14:00 - 23:00 понеделник до петок
 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »