Припрес оператор

За компанијата: Најголемиот принт центар во Македонија, Polyesterday, со брзо темпо го продолжува својот раст. Тимот од стручни, посветени и способни кадри се клуч на нашето успешно работење и достигнување. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ПОЛИЕСТЕРДЕЈ:

Плакатер - Хигиеничар/ка

Најголемиот принт центар во Македонија Polyesterday, со брзо темпо го продолжува својот раст. Тимот од стручни, посветени и способни кадри се клуч на нашето успешно работење и достигнување. Ние ги сметаме своите човечки ресурси за клучен фактор во нашиот брз и одржлив развој.

Полиестердеј има потреба од мотивирани и талентирани кандидати за вработување на следната работна позиција – Припрес оператор

Потребни квалификации:

 • Минимум две години искуство на иста или слична позиција,
 • Одлично познавање на Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign, Acrobat, CorelDraw, софтвер за импозиција на фајлови,
 • Комуникативност, организираност и одговорност кон доверените работни задачи,
 • Способност за самостојна и тимска работа.

Работни задачи и одговорности:

 • Прием на клиенти кои имаат барање за печатење,
 • Прием на фајлови за печатење, нивна проверка и адаптација,
 • Дефинирање на барањата на клиентите и изработка на понуда,
 • Информирање на клиентите за можностите на компанијата,
 • Информирање на клиентите за роковите за испорака.

Што нудиме:

 • Постојана поддршка и помош од вработените во Полиестердеј во периодот потребен за адаптација;
 • Култура на почит, отвореност, взаемно помагање и тимска работа;
 • Можност за учење и стекнување нови вештини;
 • Колективно осигурување во случај на незгода;
 • Навремена исплата на плата, додатоци на плата – минат труд и К-15.

Искористете ја можноста да бидете дел од нашиот тим и кажете ни зошто вие сте идеалната личност за оваа работна позиција, испратете ни го вашето CV на [најави се за да го видиш е-маилот]  со наслов: “за работна позиција - припрес оператор”.

Веб сајт:

www.print.mk

www.polyesterday.com.mk

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »