Менаџер за управување со деловна зграда

 • Објавен пред 3 недели
 • ДЕЛШОП
 • Активен до 23.07.2021
 • Позиција: Менаџер/управник/директор
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

ДЕЛШОП - Скопје има потреба од :

Менаџер за управување со деловна зграда

Потребни квалификации:

 • ВСС (градедежен или архитектура)
 • Претходно работно искуство минимум 5 години со управување на зграда или организација на градба
 • Познавање на англиски јазик ќе се смета за предност
 • Познавање на работа со компјутери

Задолжително поседување на возачка дозвола Б-категорија

Комуникациски вештини, самоиницијативност, одржување фокус и висок степен на точност

Одговорности и задачи:

 • Управување со одржување на зградата
 • Наоѓање фирми кои прават ситни и големи поправки
 • Наоѓање фирми за изведба на разни потреби за фукнционирање на просторот

Се менаџира магацинот за резервни делови за потребите на деловниот простор

Комуникација со клиенти, комуникација со институции и компании

Заинтересираните кандидати треба да ги достават своите апликации на [email protected]

Краен рок за аплицирање е 23.07.2021 година.