Финишери- доработка

  • Објавен на 1.2018
  • ПОЛИЕСТЕРДЕЈ
  • Активен до 14.02.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Водечкиот центар за дигитално печатење во Македонија, POLYESTERDAY, со брзо темпо го продолжува својот раст. Ние ги сметаме своите човечки ресурси за клучен фактор за нашиот брз и одржлив развој.

Искористете ја можноста да бидете дел од нашиот тим, во кој Вашето залагање и Вашите вештини ќе бидат наградувани и ќе допринесат за развој на Вашата кариера.

Распишуваме оглас за 2 слободни позиции за работното место 

 

“Финишери- доработка“ во сектор дигитално табачно печатење

 

  • Не е потребно претходно работно искуство.

 

Заинтересираните кандидати можат да достават кратка биографија (CV) на email адресата: toni@polyesterday.com.mk

Избраните кандидати ќе бидат поканети на интервју.

Телефон: 02 321 77 00

Веб сајт: www.print.mk 

КЛИКНИ