Машински инженер

 • Објавен пред 6 месеци
 • МЛ-ГАРИ ДОО
 • Активен до 08.12.2018
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Дебар

Фабриката за вода MAYA која е лоцирана во с.Гари – Дебар има потреба од машински инженер. Работното место се наоѓа во с.Гари – Дебар

Опис на работното место:

 • Одржување и управување на машини во фабрика за флаширање на вода и пијалоци од вода
 • Грижа за исправноста на опремата и нејзина коректна работа во процесот на работа
 • Извршување на навремени и квалитетни сервисни активности на машините, како за време на одвивање на производниот процес така и за време на сервисирање, со цел обезбедување на континуиран порцес на производството.

Потребни квалификации:

 • Завршено ВСС Машински факултет – машински инженер
 • Претходно работно искуство е пожелно
 • Способност да ги разбира, следи и применува инструкциите за одрѓување на машините, електротехнички вештини и компјутерска контрола, способност за поправка на електрични дефекти на опремата и производствениот објект.
 • Компјутерски вештини (познавање на Microsoft Office )
 • Познавање на Англиски јазик

Потребни способности и вештини

Лојалност, организираност, одговорност, способност за почитување на временски рокови, подготвеност за тимска работа, мотивирана и стабилна личност.

Кандидатите да достават мотивационо писмо, CV, доказ за претходно работно искуство, доказ за завршено образование на меил info@maya.mk со назнака за работната позиција.

КЛИКНИ