ОПЕРАТОРИ ЗА УПЛАТНО МЕСТО ВО ПРИЛЕП

  • Објавен пред 2 недели
  • Клуб Слот 77
  • Активен до 24.06.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Прилеп

Потребни Квалификации

Завршено ССС или ВСС

Познавање на Англиски јазик

Познавање на работа со компјутер

Одговорна чесна посветена личност способна за индивидуална и тимска работа со развиени комуникациски вештини.

Заинтересираните кандидати потребно е да достават CV на следната Е-маил адреса : [email protected]