Работници во производство

Активни огласи од Профил Интернационал ДОО:

Оператори на производствени линии

Компанијата која се занимава со изработка на ПВЦ панели има потреба од работници во производствениот процес.
Услови:

  • Кандидатите потребно е да бидат вредни и одговорни лица со желба за работа.
  • Производството се одвива во три смени.
  • Плаќањето е навремено и коректно. 

Понуда: 

Производството се одвива во нов објект лоциран во индустриската зона во Илинден. Локацијата на објектот овозможува и вработување на работници од Куманово.

КЛИКНИ