IT Recruiter

За компанијата: Web Development & IT Consalting повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Quantox Technology
 • Активен до 24.09.2021
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Quantox Technology е основан врз принципот на вредна работа, грижа за вработените, како и за клиентите, одговорно однесување и пробување на нови терени на сите нивоа. Како вреден член на нашиот тим, тесно ќе соработувате со тим од високо квалификувани развивачи на проекти од различни големини.
                                                                                  Бараме IT Регрутер

Ние нудиме:

 • Приватно здравствено осигурување
 • Правни совети
 • Конвенции и конференции во и надвор од земјата
 • Организирање состаноци во и надвор од канцеларијата
 • Часови по англиски
 • Платена програма за менторство
 • Флексибилно работно време
 • Тим билдинг активности
 • и уште многу повеќе…

Ти ќе:

 • Пишуваш и објавуваш огласи во врска со разни технички работни места
 • Бараш потенцијални кандидати преку социјални мрежи
 • Координираш со водачите на ИТ тимови во текот на целиот процес на избор на кандидати
 • Составуваш понуди за работа
 • Ja промовираш културата и вредностите на компанијата

Ако имаш:

 • Најмалку 2 години работно искуство како технички регрутер
 • Разбирање на тековните технолошки трендови и можност за објаснување на работните барања
 • Претходно искуство со разни системи за следење на апликантите
 • Искуство со различни пристапи за вработување
 • Одлични вербални и писмени комуникациски вештини
 • Високо познавање на англиски јазик, пишан и говорен

Доколку сте заинтересирани да станете дел од нашиот динамичен тим, испратете ја вашата биографија на  [најави се за да го видиш е-маилот]