Специјалист за продажба во подружница Битола

 • Објавен пред една недела
 • ONE LEASING
 • Активен до 08.02.2023
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Битола
 • Телефон: +38972212591
 • Веб: www.onegroup.mk

Друштво за лизинг ОНЕ ЛИЗИНГ ДООЕЛ Скопје е дел од ОНЕ Групацијата.
Оне Лизинг ја нуди услугата “Лизинг на половни возила” за сите марки и модели на возила со јасни услови.

Нашиот тим се состои  од професионалци од областа на финансии, грижа за корисници и специјалисти за возила.

Поради брз раст на компанијата и проширување на продажната мрежа, имаме потреба од зголемување на нашиот тим, и затоа со овој оглас  повикуваме амбициозни лица да аплицираат на позицијата Специјалист за продажба во подружница Битола.  

Сектор за продажба и поддршка на корисници

Работно место: Специјалист за продажба -  1 работно место во Битола

 

Краток опис на потребни услови, способности / вештини за работното место:

 • Минимално Средно образование 
 • Познавање на MS Office
 • Релевантно искуство од најмалку 1 година во продажба е предност
 • Вештини за преговарање
 • Одлични комуникациски и продажни вештини
 • Продажба преку телефон
 • Внимание на детали и ориентираност кон резултати
 • Можност за обука во времетраење од две недели

Работни задачи:

 • Услужување на сите потенцијални клиенти и објаснување на продуктите како и користење на продажни аргументи со цел на успешно затворена продажба
 • Одговарање на дојдовни повици и е-маил прашања/барања од корисници и обезбедување на потребни информации, поддршка и помош во решавање на барањата на корисниците. 
 • Вршење на појдовни повици и завршување на примени апликации за одобрување на финансирање
 • Проактивна продажба за реализација на планот за продажба

Услови од компанијата:

 • Современа и најнова технологија
 • Можност за напредување
 • Динамични работни услови во брзорастечка компанија

Само кандидатите кои ги исполнуваат основните критериуми ќе бидат контактирани за интервју.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »