ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР

 • Објавен пред еден месец
 • СМС ШОПС Дооел
 • Активен до 23.05.2020
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

 

1. Базични информации:

 • Одлично познавање на работа со компјутери и MS Office, Microsoft Project, Auto CAD
 • Детално познавање на локалната градежна индустрија-производители, добавувачи, изведувачи
 • Вршење на интерен надзор на изведба на станбен и деловен комплекс
 • Изработка и спроведување на динамичен план на изведба
 • Изработка/проверка и спроведување на Методологија за работа
 • Координирање на подизведувачи
 • Контрола на градежни книги и градежни дневници
 • Контрола на времена ситуација
 • Контрола на планот за работа на изведувачот
 • Контрола на нарачка на материјали
 • Познавање на Англиски јазик ( пишување и комуникација )

 

2. Личен профил:

 • Искусна и мотивирана личност
 • Одлични комуникациски способности
 • Иницијативност,темелност,енергичност и позитивен став
 • Способност за работа индивидуално и работа во тим
 • Флексибилност и адаптибилност
 • Теренско работење
 • Возачка дозвола Б категорија
 • ВСС - Градежен факултет

Напомена:

 • Од наша страна, кандидатот ќе биде пријавен на редовно полно работно време со 40 саати работни во неделата
 • CV-иата да се праќаат на следните е-маил адреси: e.guleva@sms-construction.mk и 

c.asenova@sms-construction.mk

 

КЛИКНИ