Комерцијалист (Продажба)

(преземи го огласот како слика)

ГЕО ГАС ДООЕЛ Скопје е компанија која се занимава со производство, дистрибуција и продажба на минерален гас ЦО2 .Поради зголемениот обем на работа, објавува оглас за следнава работна позиција:

 

Комерцијалист (Продажба)

Ако сакате да станете дел од тимот, а притоа сте динамична и одговорна личност, со задоволство ве повикуваме да се пријавите на нашиот оглас за вработување.   

 

Потребни квалификации:

 • високо образование,
 • претходно работно искуство од најмалку 1 година во теренска или директна продажба или претпродажба ќе се смета за предност,
 • задолжително добро познавање на англиски јазик (познавање на друг јазик ќе се смета за предност),
 • одлично познавање на MS Office пакетот и компјутерски програми и апликации,
 • поседување на возачка дозвола Б категорија (активен возач),

Работни обврски:

 • секојдневна комуникација со клиенти (купувачи),
 • планирање и организирање на продажни активности,
 • следење на продажбата и преземање на активности за унапредување на продажбата,
 • ориентираност кон клиенти,
 • развивање и одржување на односи со клиенти, комуникација со постоечки и потенцијални клиенти,
 • прием на нарачки и следење на реализацијата на нарачката,
 • изработка на потребна документација,
 • поднесување документи до државни институции,

Вештини и способности:

 • одлични комуникациски, презентациски и преговарачки вештини,
 • организациски и аналитички способности,
 • ориентираност кон клиенти и градење однос со потрошувачи,
 • флексибилност за работа на терен,
 • динамичност, иницијативност и насоченост кон резултати,
 • способност за тимска работа и изразени раководни и лидерски способности.

Компанијата нуди:

 • редовни, навремени и надпросечни месечни примања,
 • атрактивна и динамична работа,
 • можност за надоградба на професионален план,
 • одлични услови за работа во тим,
 • работен однос на определено работно време од 3 месеци, со можност за продолжување.

 

САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

 

Испратете го вашето CV на [најави се за да го видиш е-маилот] или контактирајте не на : +389 2 3223 202.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »