Градежен инжинер

  • Објавен пред една недела
  • ЛАБИНО ТРЕЈД
  • Активен до 03.08.2021
  • Позиција: Инженер
  • Локација: Скопје

Активни огласи од ЛАБИНО ТРЕЈД:

Економист-сметководител

(преземи го огласот како слика)

Бараме дип.градежен инженер (техничар) 

Од идниот кандидат бараме:
Валидна возачка дозвола – Б категорија • Прецизност, точност, ефикасност

  •  Одлични организациски и комуникациски способности, управување со луѓе
  •  Искреност, отвореност, однесување со почит, насоченост кон постигнување на исклучителни резултати, тимски играч, лојалност, склоност кон учење и отвореност кон нови искуства и знаење во градежништвото .
  • Добро да ги владее Microsoft Office (Word , Excel) , AutoCAD.

Работни задачи
Спремање на градежни дневници и градежни книги 


Се молат кандидатите да пратат CV на [email protected]