Работа во туристичка агенција во Штип

 • Објавен пред 10 месеци
 • MeDITeRAN Travel
 • Активен до 22.02.2017
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Штип

Медитеран - Травел СервиС
oбјавува оглас за работa:


АГЕНТ за продажба на туристички услуги

ОПШТИ УСЛОВИ:

 • Високо образование
 • Активно познавање на Англиски јазик
 • Активно работење со компјутерски програми: "Open office" или "Microsoft office"


ДОПОЛНИТЕЛНИ УСЛОВИ И ПРЕДНОСТИ: 

 • Предходно работно искуство во туристичка агенциа
 • Познавање на втор странски јазик 
 • Активно работење на "GDS Galileo" или "GDS Amadeus"
 • Препораки од предходни работни места


НАПОМЕНИ:

 • Заинтересирани кандидати, да испратат (CV со слика) и евентуални препораки, исклучиво и само по електронски пат (e-mail), на адреса: info@mediteran.mk
 • Соодветните апликанти, ќе бидат повикани на дополнителни разговори
 • Несоодветните апликации согласно конкурсот, нема да се разгледуваат
 • Конкурсот е отворен, до пополнување на слободните работни места
КЛИКНИ