Трговски консултант во Софија

 • Објавен пред 9 месеци
 • A1 Бугарија
 • Активен до 12.07.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Цела Македонија

А1 Бугарија вработува:

 

Трговски консултант во А1 Бугарија

продавница во Софија

 

Сакаш предизвици и поразлична работна средина?

Сакаш да ја смениш околината  и да се запознаеш со нови луѓе?

Имаш желба да споделуваш и да се стекнуваш со знаења од областа на технологијата?

 

Дојди да работиш во Софија, главниот град на Бугарија, а ние ти нудиме:

 

 • месечна плата од 1 100 лева по 6 месечен пробен период (околу 440 EUR нето);
 • секој месец бонус од 500 лева (околу 200 EUR нето) врз основа на твоите постигнати резултати (без ограничување во случај на надминување на зададените цели);
 • можност за дополнителен бонус доколку одлично се покажеш за време на твојата обука;
 • учество во месечни и годишни натпревари врз основа на постигнати резултати (со големи материјални и парични награди);
 • програма за препорака на колеги со бонуси од 300 лева (околу 120 EUR);
 • бесплатен интензивен курс по бугарски јазик во времетраење од една недела;
 • ментор, кој ќе се грижи за твојата обука;
 • бесплатен телефон, разговори и интернет;
 • бесплатно здравствено осигурување;
 • работа во тим со исклучително мотивирани продавачи;
 • можност да се придружиш кон лидерот на пазарот на телекомуникациите на Бугарија;
 • Подготвување на потребните документи за престој и работа во Бугарија на сметка на А1 Бугарија, како и помош при наоѓање на сместување (околу 100 EUR).

Од тебе го очекуваме следново:

 • Да ги услужуваш корисниците на А1 Бугарија на ниво според определените стандарди за квалитет на компанијата;
 • Да остваруваш продажби и да ги задржуваш корисиците согласно целите кои ти се поставени тебе лично, како и целите кои ви се поставени како тим на месечно ниво;
 • Да градиш позитивен однос при комуникација со корисници,
 • Да спроведуваш плаќања и административно да ги реализираш остварените продажби;
 • Да се запознаеш со пазарот на телекомуникациски услуги на Бугарија.

Аплицирај сега!

 

Доколку имаш прашаља во врска со огласот, те молам исконтактирај не на career@a1.bg

КЛИКНИ