Продажни асистенти

За компанијата: Магнетик е основана во 1992 година и денеска е лидер во дистрибуцијата и малопродажбата на текстилни производи. Компанијата денес ги има ексклузивните права на дистрибуција и продажба на Weekend Max... повеќе за компанијата »

Модната Групација Магнетик има потреба од повеќе продажни асистенти.

Предност имаат кандидати со работно искуство во малопродажба, особено во работа со мода.

Потребно е познавање на Англиски јазик и основни познавања од работа со комјутер.

Доколку сте комуникативна и отворена личност и сакате да работите со мода, испратете ја својата апликација кај veronika@magnetik.com.mk

Нашата стабилна фирма со 30-годишно искуство нуди редовна плата, почетна 20.000 денари, одлични услови за работа и континуирана едукација.