Административен работник

Плата од 22.000 ден.

За компанијата: Дворник претставува водечка компанија во Mакедонија за продажба на заштитна опрема при работа. Oва го потврдува мрежата на потрошувачи, чиј број е над 1500 фирми корисници на заштитна опрема, меѓу кои се вбројуваат големи македонски градежни компании и металуршки гиганти. повеќе за компанијата »

ДВОРНИК во моментов има потреба од вработување на следната работна позиција: АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК за во канцеларии во Скопје.

 • Потребна е ССС - екоономска струка
 • Потребно е познавање на Microsoft office.
 • Познавање на работа со програм Пантеон ќе се смета за предност
 • Потребно е да има желба за работа, одговорност, исполнителност, прецизност, тимска работа;

Опис на работни задачи:

 • Архивирање влезна а излезна докумнетација,
 • Внесување во програм влезни фактури, изводи од банка и друга програмска евеиденција,
 • Електронска достава на финансиски и други известување кон клиенти и евиденција за истото;
 • Припрема на документи за недворешно смедководство со месчно финансиско и материјално сложување
 • Друга административна работа.

Ние нудиме:

 • Канцелариска работа од 8-16ч од понеделник до петок, со локација во центар на Скопје.
 • Почетна плата од 22.000 со сигурно зголемување доколку кандидатот ги исполни очекувањета.
 • Редовна исплата на плата и регрес за годиншен одмор.

Кандидатите кои ги исполнуваат горе наведените критериуми треба да испратат по меил: резиме (кратка биографија), фотографија, придружно писмо, како и диплома за завршено образование.

Апликациите да се достават до 10.02.2023 на е-маил: [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК

Кандидатите кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани по завршување на датата за апликација.

Со самото аплицирање, кандидатот се согласува неговите лични податоци наведени во биографијата и мотивациското писмо да бидат чувани во базата на податоци на ДВОРНИК во рок од 2 месеци од денот на истек на рокот за аплицирање. Кандидатот има право во секое време да ја повлече дадената согласност за чување и обработка на неговите лични податоци согласно Законт за заш тита на личните податоци.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »