Фактурант

 • Објавен пред 6 месеци
 • Имако Вино
 • Активен до 23.01.2020
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Штип

Фактурант (Скопје)

Винарската визба  ИМАКО ВИНО објавува оглас за работна позиција фактурант за преставниството во Скопје.

Бараме квалитетни и мотивирани лица кои демонстрираат самоиницијативност и посветеност кон работата.

Кандидатите треба да ги поседуваат следните карактеристики :

 1. ССС/ВСС степен на образование
 2. Работно искуство во канцелариско работење (изработка на налози, фактури, повратници, одобренија  и сл.)
 3. Подготовка на извештаи за потребите на менаџментот
 4. Одговорност и прецизност во работењето
 5. Одлични комуникациски способности,  планирање и организација
 6. Работа со компјутер (MS office - Word, Excel )

Ве молиме доставете кратко CV на hr@imakovino.com.mk наведувајќи ја работната позиција за која аплицирате

 

КЛИКНИ