Супервизор на смена за квалитет во кројачница

За компанијата: Компанијатакоја се бави со производство на автомобилски навлаки и седишта во ТИРЗ - Тетово. повеќе за компанијата »

Активни огласи од Lear Corporation Macedonia DOOEL Tetovo:

Раководител во производство - Facility Engineer

(преземи го огласот како PDF)

Супервизор на смена за квалитет во кројница 


Работни Обврски


Одговорен за обезбедување на квалитетот во Кројница и Квилтинг
Води евиденција за точноста и присутноста на вработените
Водење и следење на работата на инспекторите за квалитет
Подготовка, евалуација и мониторинг на матрица за квалификација на инспектори
Проверка на извештаите кои се пополнети од инспекторите
Ги ажурира информациите на таблите за инспекција,
Брза реакција за време на неусогласености во производствениот процес
Подготовка на инструкции и други документи поврзани со функцијата
Следење на индикаторите за успешност: внатрешни/надворешни IPPM, RPPM scrap
Учество во процесот за решавање на проблеми
Одговорен за подготовка на дневни,неделни и месечни извештаи поврзани со позицијата
По потреба да го заменува сменскиот супервизор во шивара


Потребни Квалификации


Завршено високо/средно образование
Познавање на англиски јазик ќе се смета за предност
Познавање на Microsoft Office
Познавање на QAD
Најмалку 3 година во автомобилска или слична индустрија
Познавање на стандардите во автомобилска индустрија
Познавање и разбирање на техничка документација
Способност за тимска работа
Комуникациски вештини
Ве молиме Вашата апликација да ја испратите на маил [најави се за да го видиш е-маилот] најдоцна до 22 Мај 2023

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »