Редач/ки – Пакувач/ки на прехрамбени производи

 • Објавен пред 3 недели
 • ЕСИ
 • Активен до 29.03.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

За вработување кај наш клиент, потребни се кандидати за позиција:

 

Редач/ки – Пакувач/ки на прехрамбени производи

 

НУДИМЕ:

 

 • Можен почеток со работа - веднаш
 • Социјално и здравствено осигурување
 • Работа во смени

 

ЗАДАЧИ:

 • Редење и пакување на готови производи и полупроизводи
 • Подготвува потребна амбалажа со соодветна декларација
 • Го подесува датумот на клипсата и пакуваните производи ги реди во гајби, колички и пакети.

 

БАРАМЕ:

 • Основно или средно образование
 • Со и без работно искуство

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

Доколку не бидете одбрани за оваа позиција, Вашите биографии ги чуваме во нашата дата база со можност за повикување на идни соодветни огласи.

Доколку не сакате Вашата биографија да биде сочувана, наведете ја таквата информација во Вашата електронска порака.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mkwww.esi.mk

КЛИКНИ