Прима Мебел: Административен асистент

 • Објавен пред 11 месеци
 • ПРОМО
 • Активен до 16.01.2017
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

ОПИС

Во пријавата обавезно означите за кој оглас аплицирате и од кој град.

Ќе биде одговорено само на оние кандидати кои ги исполнуваат критериумите во огласот.

Целосен оглас:

Прима групата е најголем деловен субјект за производство и продажба на мебел во регионот, со десетоперативни компании во четири држави.

На пазарот во Република Македонија, нашиот малопродажен ланец се состои од 6 салони за мебел, додека во Хрватска има 52.

Во седум фабрики произведуваме мебел за целосно опремување на дом, апартмани, викендици, хотели и деловни простории со што како фирма имаме запослено повеќе од 1 400 вработени од сите профили и струки.

Стратешка цел на Прима групата е зголемување на уделот на пазарот во продажбата и производство на мебел, како на домашен така и на странски пазар.
 

Со цел за зацврснување на тимот, бараме комплетни и стручни луѓе кои ќе помогнат за да ги оствариме нашите цели, наклонети кон тимска соработка и спремни за усвојување на нови знаења и вештини, заинтересирани за работно место: АДМИНИСТРАТИВЕН АСИСТЕНТ

Работно место: Скопје

Мотивационото писмо и кратката биографија можете да ја испратите на е-маил: info@prima-mebel.mk (со доверба во било која доверливост).

Избраните кандидати ќе бидат известени во најблиска иднина.

На сите други кандидати Ви се заблагодаруваме за вашиот интерес за Прима групата.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Минимум ССС 
 • Основно познавање на сметководство
 • Одлично познавање на MS Office пакет, Excel, Word
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Потврда за неосудуваност
 • Развиени комуникациски способности
 • Самоиницијативност, флексибилност и подготвеност за учење
 • Насоченост кон тимска работа
КЛИКНИ