Графички Дизајнер

 • Објавен пред 8 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 29.05.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Мотиви за нивен клиент бара графчки дизајнер – со пола работно време.

 

Доколку предизвиците ги сфаќаш како можност за ослободување на креативноста и личен развој, си адаптабилен и сакаш да работиш тимски во ПР агенција, те бараме токму тебе.

 

Твоите примарни задолженија ќе бидат:

 • Изнаоѓање на креативни естетски решенија,
 • Изработка на различни профсионални графички дизајни.

 

Твои основни лични компетенции треба да се:

 • Познавање на работа во соодветен софтвер, особено Illustrator и Photoshop,
 • Искуство во графички дизајн.

 

Пожелни дополинителни компетенции се:

 • Соодветно формално и неформално образование,
 • Познавање на изработка на веб страни,
 • Познавање на видео продукција.

 

Бенефициите ќе бидат во согласност со личното искуство, образование и работен ангажман.

​Вашите апликации ги очекуваме на : kariera@motivi.mk 

КЛИКНИ