Наставник по математика и физика

  • Објавен пред 5 месеци
  • ПСУ Максимилијан
  • Активен до 14.09.2019
  • Позиција: Образовен кадар
  • Локација: Скопје

ПСУ Максимилијан има потреба од наставник по математика и наставник по физика. 

Потребни квалификации:

1. Високо образование од соодветната област- наставна насока, 

2. Високо познавање на англискиот јазик- наставата во училиштето се одвива на англиски јазик.

 

Сите кандидати треба да испратат кратка биографија и копија од диплома за завршено високо образование на следната е-маил адреса: info@maximilian.edu.mk и ќе бидат контактирани. 

 

Ве очекуваме!

КЛИКНИ