Дистрибутери

За компанијата: Основната дејност на компанијата е одгледување, складирање и преработка на жито, производство на мелнички, пекарски и слаткарски производи. повеќе за компанијата »

ДПП Диме Доо Скопје (МЕЛНИЦА ФУРНА ДИМЕ) има потреба од Дистрибутери на леб и бели пецива,

Потребни квалификации:

  • Возачка Б кат  или Ц кат -активен шофер 
  • Искуство во иста или слична дејност е потребно но не е и пресудно

Личен профил: 

  • Одговорност и професионалност 
  • Лојалност
  • Флексибилност и енергичност 
  • Способност за работа под притисок 
  • Ориентираност кон клиенти 

Кандидатите може да бидат со или без работно искуство.

Сите заинтересирани кандидати потребно е да испратат своја Кратка Биографија со НАЗНАКА за која работна позиција аплицираат на емаил адреса: [најави се за да го видиш е-маилот]

Податоците за кандидатите се чуват во базата на кандидати до завршување на процесот на селекција, со целосно почитување на одредбите од Законот за заштита на лични податоци.

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »