Process Engineer

За компанијата: Од нивното основање во 1919 година, КЕМЕТ е посветен на правење на светот на подобро, побезбедно, поповрзано место за живеење. Она што започна во лабораторијата за гаражи на еден пронаоѓач, сега се протега... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 недели
  • KEMET Electronics
  • Активен до 25.05.2021
  • Позиција: Инженер
  • Локација: Скопје