Office manager

 • Објавен пред 11 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 15.09.2017
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

За потребите на свој клиент, Мотиви бара:

OFFICE MANAGER
 

Опис на работните обврски:

 • прием на телефонски повици и мејлови;
 • прием на порачки, закажување на сервиси;
 • прием на клиенти;
 • учествo во изготвување на понуди;
 • координација на сервисот на компанијата и желбите на клиентот;
 • организација на канцелариско работење.

Потребни квалификации:

 • поседување комуникативни вештини;
 • основно познавање на Англиски јазик;
 • продажни вештини ќе се сметаат за предност;
 • презентација на компјутерска галантерија на клиентите;
 • претходно исто или слично работно искуство ќе се смета за предност.

Сите заинтересирани кандидати да пратат CV на: kariera@motivi.mk.

Огласот е активен до 15.09.2017 год.

КЛИКНИ