ДМТШ Дени Интернационал: Aвтомеханичар

Aвтомеханичар

За компанијата: Денес во компанијата се вработени 250 лица кои се професионално обучени за извршување на своите задачи и добро координирани со цел потребите на нашите клиенти да бидат во целост задоволени. Со текот на... повеќе за компанијата »

Сервис за тешки товарни возила „ДС Сервис” во н.Илинден има потреба од вработување на Aвто-механичар.

Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се: 

  • ССС и искуство со тешки товарни возила,
  • Месечна нето плата 50.000 денари

Сите заинтересирани кандидати своите податоци да ги испратат на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »