преведувач по италијански јазик

Се бара овластен судски преведувач од македонски на италијански јазик и обратно. Сите заинтересирани кандидати можат да ги испратат своите кратки биографии на следнава адреса: podruznica@scientiasrl.it

КЛИКНИ