Комерцијалист

 

 

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

ТИМ ЕЛЕКТРО ПЛУС, фирма  за големопродажба на електроматеријали  има потреба од:

1.Комерцијалист за продажба на електроматеријали. Потребни кавалификации:

 • Висока стручна подготовка, дипломиран електроинженер
 • Возачка дозвола, Б категорија;
 • Најмалку 1 година искуство во продажба;
 • Преговарачки и комуникациски  способности;
 • Познавање на англиски јазик;
 • Искуство во работење со електроматеријали;
 • Самоиницијативност, лојалност, посветеност;
 • Општо познавање на модерната комуникациска технологија;

 

Нудиме:

 

 • Атрактивна и динамична работа
 • Oдлична работна атмосфера
 • Можност за развој на вештини и знаења преку посета на саеми и едукација
 • Плата која расте заедно со професионалиот развој

            Сите заинтересирани кандидати да се јават на тел. број 077-552260 или да достават CV на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »