Магационер - Виљушкарист

  • Објавен пред 10 месеци
  • МЕГА ДОО
  • Активен до 17.09.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

МЕГА ДОО, Компанија со 25 годишна традиција во трговијата со градежни материјали за внатрешна и надворешна употреба, има потреба од вработување на лице за следната позиција: МАГАЦИОНЕР Потребни квалификации: - ССС - Минимум 3 години работно искуство во дистрибуција на роба и работа во магацин - Основно познавање на работа со компјутер - Возачка дозвола Личен профил: - Висока мотивираност, самоиницијативност - Тимска работа - Способност за преземање одговорност - Способност за конструктивно решавање на работни предизвици Доколку сте заинтересирани за оваа работна позиција испратете го вашето CV преку полето Аплицирај веднаш.

КЛИКНИ