МАГАЦИОНЕР

 • Објавен пред 2 недели
 • СПИД-М
 • Активен до 05.08.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Во своето работење, брзиот равој и специјализираноста, претпријатието СПИД-М дооел  од 2010 година до денес,  во областа на трговија со кабли и електроматеријали, создаде имиџ за препознатливост на пазарот, особено со комплетеност на асортиманот , квалитетот  и прецизност во роковите на испорака. Палетата на производи е широка , со  голем број на  добавувачи кои се светски познати брендови во својот асортиман.

За нашата Подружница Скопје објавуваме оглас за работно место: МАГАЦИОНЕР.

Работни задачи:

 1. Прием и издавање на производи , со евиденција во  на истите според пропишана соодветна документација ,
 2. Обезбедување на правилно редење, пакување , утовар и истовар на робата
 3. Одржување на среденост на производите,со цел поефикасно работење,
 4. Водење грижа сите технички работните средства да бидат во исправна состојба со цел непречено одвивање на сите работни активности,

 

Потребни квалификации :

 1. ССП (средна стручна спрема),
 2. Предходно работно искуство во областа на електроматеријали (во трговија, инсталирање или сервисирање )ке биде предност при изборот на потецијалниот вработен.
 3. Висок степен на одговорност,
 4. Управување со виљушкар,
 5. Мотивациона и стабилна личност , со прилагодливост на барањата на работното место,
 6. Динамична , флексибилна и лојална личност ,
 7. Возачка дозвола Б категорија,

Ние нудиме :

 1. Вработување во стабилна фирма, пријатна работна атмосвера и услови за работа ,
 2. Постојано охрабрување и наградување на квалитетот , моралните и етичките вредности кај своите вработени,
 3. Конкурентна основна плата со редовни месечни исплати,
 4. Подршка од искусен и пријателски тим во областа со кабли и мотивирачка работа.

Сите кандидати кои се заинтересирани ги покануваме да пратат CV и мотивационо писмо најкасно до 10.08.2010 на следнава е-mail адреса: goran.speedm@gmail.com

Апликациите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ