Aдминистатор, Инжинер, Курир

 • Објавен пред една недела
 • Албекат Груп
 • Активен до 26.05.2022
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 023111221

Поради зголемен обем на работни активности нашата фирма има потреба од следниве позиции:

1. Aдминистративен работник,
2. И
нжинер
3. Курир

Одговорности:

1. Административен работник: 

 •  Доставување на извештаи;
 • Консултации на вработените;
 • Водење на архива и други стручно-административни постапки;
 • Подготовка на договори;
 • Сложување на картици;

2. Инжинер:

 • Водење на градежни книги и дневници;
 • Изготвување на времени ситуации;
 • Изготвување на завршни ситуации;
 • Водење евиденција за прием на арматура и бетон на објект;

3. Курир

 • Проследување и прием на пошта на дневно ниво
 • Достава и проследување на целокупна документација на компанијата до соодветни институции и компании
 • Водење на книга за пошта, архивирање на документи

Пратете го вашето CV на маил [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »