Општ работник - Класификација на отпад

Плата од 30.000 ден. до 40.000 ден.

Активни огласи од RECKOSS-TRANS LTD DOOEL SKOPJE:

Возач со Е категорија

ДТУ Рецкосс-Транс ЛТД Дооел Скопје, со седиште на ул.Калош Дани бр.75 - Скопје, поради зголемен обем на работа, вработува ОПШТ РАБОТНИК - Класификација на отпад

  • Работа во пријатна и професионална работна средина
  • Пријава на неопределено работно време
  • Редовна исплата на плата
  • Почетна плата 30.000-40.000 денари 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »