МЕНАЏЕР ЗА ЛОГИСТИКА

 • Објавен пред 4 месеци
 • ЈОКИ ДООЕЛ
 • Активен до 17.04.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ЈОКИ ДООЕЛ:

МАГАЦИОНЕР

ЈОКИ ДООЕЛ Илинден, има потреба од на работник на неопределено време на работна позиција МЕНАЏЕР ЗА ЛОГИСТИКА

Потребни квалификации:

 • Универзитетска диплома од техничките науки (машински, електро или техничко-технолошки факултет)
 • Високо ниво на компјутерски вештини
 • Високо ниво на комуникациски и организациски способности

Функции и задолженија:

 • Раководи со тимот вработени вклучени во логистичките процеси
 • Го менаџира магацинското работење – просторно планирање, складирање, влезови и излези, документација, подредување и одбележување и сл.
 • Ги организира тековите на материјали и информации
 • Го организира интерниот транспорт 
 • Припрема на документи за тековно  работење
 • Комуникација со клиенти, комуникација со институции и компании

Доколку сте заинтересирани и ги исполнувате наведените квалификации, потребно е да доставете на e-mail: kontakt@joki.com.mk  кратка биографија

КЛИКНИ