Hidroinxhinier dhe elektroinxhinier

  • Објавен пред 3 недели
  • BSD BAU GMBH
  • Активен до 21.09.2021
  • Позиција: Инженер
  • Локација: Тетово

(преземи го огласот како слика)

Kërkohet hidro-inxhinier dhe elektro-inxhinier!

Kandidatet duhet të jenë të diplomuar në hidro ose elektrikë.

Gjithashtu duhet të posedojnë njohuri në Revit.

Të interesuarit të paraqiten në whatssapp në numrin e kontaktit:

+ 4915231763916

Ose CV në e-mail:

[најави се за да го видиш е-маилот]